Tapijt Reinigen

 Reiniging van uw tapijt is noodzakelijk voor een zo lang mogelijke levensduur van het tapijt. Immers: onderhoud is behoud. Reinigen en impregneren van tapijt zorgt er ook voor dat je langer van je investering kunt genieten. Uw tapijt wordt weer als nieuw en is snel droog, zodat u hier geen hinder van ondervindt.

Het tapijt wordt eerst gezogen door een speciaal stofzuiger met een borstel.
Vervolgens wordt het tapijt gesprayd met een speciaal reinigingsmiddel, dat werkt op microsplitsing. Vervolgens wordt de top van het tapijt gereinigd met behulp van een schrijfmachine met een katoenen pad of een synthetische pad van microvezel. De vervuiling wordt door de pad opgenomen. Deze methode heeft het voordeel zeer snel te drogen omwille van de geringe hoeveelheid vocht dat wordt gebruikt. De Bonnet methode is een snelle opfrisbeurt met aantoonbare voordelen. Deze methode is echter niet in staat vuil en zand te verwijderen.
Door de geringe hoeveelheid vocht die gebruikt wordt droogt de bewerkte oppervlakte snel op en kan de desbetreffende ruimte weer gebruikt worden.
De vezels van het tapijt komen weer mooi omhoog te staan waardoor de uitstraling van uw kostbare tapijt behouden blijft!

De opdrachtgever moet er ten alle tijden van bewust zijn dat onze methodes gericht zijn op reiniging, waardoor uw werkomgeving weer een schone en frisse uitstraling krijgt. Wij overtuigen u graag van onze diensten en komen met plezier bij u langs om gratis een vierkante meter proef te reinigen.

U kunt vrijblijvend en gratis een offerte krijgen