Linoleum Reinigen

Linoleum wordt vervaardigd uit geoxideerde lijnolie, harsen vermengd met kurk, vulstoffen en pigmenten; het geheel gekalanderd op een juteweefsel. Na een droogtijd waarin linoleum zijn sterkte krijgt, is het product uiteindelijk gereed.

Voordelen

Linoleum dankt zijn goede reputatie vooral aan zijn onverslijtbaarheid. Het kan minstens twintig jaar mee. Maar linoleum heeft bij interieurarchitecten met name een goede reputatie vanwege de vele kleurmogelijkheden. Het toepassen van linoleum in een combinatie van meer kleuren is de laatste jaren tot een soort kunstvorm uitgegroeid.

Groot onderhoud

Het onderhoud kan bestaan uit het strippen (het verwijderen van de oude waslaag), maar meestal volstaat het machinaal reinigen van de vloer met een neutraal reinigingsmiddel. Nadat de vloer gereinigd is, worden er twee lagen was/polymeer aangebracht. Wij voorzien u graag van een passend Onderhoudsadvies, om uw vloer in topconditie te houden.

Reinigingsadvies / opblokken van de vloer

Voor het periodiek reinigen/opblokken van linoleumvloeren maken wij gebruik van de Taski Omniranger. Deze unieke super high-speed enkel schijfs machine met hoge vloerdruk geeft een prachtig resultaat!

Tarkett

Tarkett is een vloerbekleding die tot de vinyl-achtigen behoort. Tarkett moet minstens tweemaal per jaar grondig gereinigd worden, daarna krijgt de vloer een speciale behandeling om de in het Tarkett
ingebouwde bescherming te her-activeren. Hierdoor kunnen lichte beschadigingen worden weggewerkt.
Vloerenonderhoud Limburg overtuigt u graag van haar diensten en komt met plezier bij u langs om
gratis een vierkante meter proef te reinigen. Ook nu brengen we een advies uit wat past bij het gevraagde onderhoud.

U kunt vrijblijvend en gratis een offerte krijgen